2022. augusztus 09. 19:22 - Alteryx

Hamilton hazudott a piercingjeit illetően!

A 7x világbajnok brit pilóta elárulta, hazudnia kellett a piercingjeiről, mert tele volt a hócipője a témát illetően. Mint ismert, az idei szezonban mindig is beszédtéma volt az ékszerviselésével kapcsolatos szabályok tömkelege. Ez több versenyzőt is idegesített, köztük a brit, közismerten is ékszerviselő Lewis Hamiltont is. Az FIA elnöke még a Miami nagydíj előtti hétvégén jelentette ki, hogy a különböző ékszerek viselése biztonsági okokból nem megengedett, és aki arra vetemedne, hogy ékszert viselne futam közben, arra akár súlyos büntetés várhat. Ugyan a szabály nem számít nagyújdonságnak, mégis komoly felháborodást szült. Több pilóta is kifejezte nemtetszését a szabályok felé, Hamilton pedig úgy érkezett meg egy sajtótájékoztatóra, hogy a lehető összes ékszerét fölvette. Arról is szóltak pletykák, hogy a brit világosan kijelentette az FIA felé, hogy bizony vannak olyan piercingjei, melyeket sehogy nem tud levenni.

Ám most egy magazinnak adott interjújában bőven kifejtette az esetet, és elárulta, hogy nem mondott igazat az FIA felé. Csupán borzolni akarta a kedélyeket, a pilóták, illetve a szabályalkotók közt.

,,Gyermekkorom óta szabályokhoz kötötten kellett élnem. Soha nem szerettem, ha megmondják, nekem mit tegyek. Ezt a szabályt csak azért hozták, hogy kiszúrjanak velem, mert én viselek egyedül ékszereket…”

 

,,Csak szívattam őket a piercingekkel… mert már torkig voltam a témával kapcsolatban. Nincsenek a testemben elrejtett piercingek, viszont élveztem, ahogy az emberek ezt találgatják…”

Lewis Hamilton elárulta, kinek szurkol a mezőnyből 2022-ben | Az online  férfimagazin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scuderiahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3417904637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása