2022. augusztus 07. 19:33 - Alteryx

Bármi is történik, a Red Bull marad Red Bull!

Attól függetlenül, hogy a Red Bull partnerséget kötött a Porsche autógyártóval, az energiaitalosok ragaszkodnak ahhoz, hogy továbbra is Red Bull néven fusson a csapat. A Porsche 50%-os résztulajdont kaphat a Red Bull Technology cégben, és legfeljebb 10 évig terveznek az energiaitalosokkal. Több olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a Red Bull hajlandó háttrébb lépni azért, hogy a Porsche nagyobb teret kaphasson a csapatban. Erre reagált Chrisitian Horner a Red Bull csapatfőnöke, aki egyértelműen kijelentette a Red Bull továbbra is maximálisan Red Bull akar maradni.

,, A Porsche egy hatalmas vállalat, nagy múlttal, illetve erős márkanévvel. Szóval van vonzereje. De bármilyen partneri megállapodásról is van szó, annak feltétlenül kell illeszkednie a Red Bull mentalitásához, DNS-éhez, kultúránkhoz, amely meghatároz minket, illetve ahhoz, ahogy versenyzünk.”

A csapatfőnök továbbra is elméleti síkon beszél a Porsche kapcsolatról, amely állításai alapján még mindig egyeztetések sorai közt áll. Ez a kapcsolat addig, amíg nincsenek normál motorszabályok, addig nem is tud előrébb haladni. Azt viszont megerősítette, hogy hosszútávra terveznek a német autógyártóval.

Christian Horner Fears Red Bull Might Lose Unique F1 Standing in 2022 Season

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scuderiahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6117901371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása